C-secure 

Luova tiimi

Vasemmalta oikealle: Alexis van der Wilde, Clea Ridder ja Matthias Ridder. C-securen johtoryhmä, jolla on monen vuoden kokemus ulkonäöltään ja hinnaltaan houkuttelevien laatutuotteiden kehittämisessä, tuottamisessa ja myynnissä ympäri maailmaa. Tuotteet eivät ole houkuttelevia vain asiakkaille mutta myös jakelijoille.

Tarinamme

Vuodesta 2013

Vuonna 2013 joukko ystäviä tapasi ja keskusteltiin siitä, kuinka nopeasti tekniikka kehittyy eri aloilla ja että pankit ja luottokorttiyhtiöt aikoivat korvata vanhat kortit uusilla, joissa olisi mahdollisuus lähimaksuun ja että kaikissa korteissa olisi RFID- tai NFC-teknologia, mutta ei suojausta elektronisia varkauksia vastaan.

Hienointa italialaista nahkaa 

Me innovoimme

Tänä päivänä tarvitsemme lompakon tai korttikotelon, jossa on RFID-suojaus. Langaton lukija, joka varastaa tiedot, pystyy lukemaan kankaan tai nahan läpi. Radioaaltoja ei voi pysäyttää millään tavalla, paitsi jos suojaat korttisi. Tässä C-secure astuu kuvaan. Se tarjoaa täydellisen ratkaisun, kun haet korttikoteloa, jossa on RFID-suojaus.

Pääkonttorimme on Hollannissa

Siitä lähtien kun turvalompakkoa alettiin myydä vuonna 2013, se on ollut suuri menestys, sekä B2B- että B2C-markkinoilla. C-secure etsiikin aina uusia myyntipisteitä, koska kysyntä vain kasvaa. Vähittäismyyjät, jotka panostavat C-securen tavoin erinomaiseen asiakaspalveluun, voivat aina ottaa yhteyttä C-secureen Arnhemissa, Hollannissa (pääkonttori).

Asiakkaamme

Teemme yhteistyötä joidenkin maailman parhaiden yritysten kanssa. He uskovat kykyihimme.

Haluatko tehdä yhteistyötä C-securen kanssa?